Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua

Fujitsu lucht-lucht warmtepomp

Niets zo fijn als thuis zijn

Voor FUJITSU is de persoon het belangrijkste, en trouw aan dit principe zijn al onze airconditioners ontworpen om een aangename sfeer en een omgeving van welzijn te creëren, die rust en comfort garanderen.

Met hun innovatieve ontwerp, discretie en elegantie voldoen de airconditioners van FUJITSU aan al uw verwachtingen. Nooit eerder gingen technologie en innovatie zo ver om uw comfort te optimaliseren. Onze systemen bestaan uit binnen- en buitenunits met DC Inverter-technologie, die een extreem laag geluidsniveau, optimaal comfort en topprestaties bieden.

Ook voor winkels, kantoren, horecazaken of fitness- en wellnesscentra vind je met FUJITSU de juiste professionele partner.

Energiezuinig koelen 

Het energiebesparende ontwerp zorgt niet alleen voor een comfortabele binnenomgeving, maar is ook nog eens milieuvriendelijk.

Onze airconditioners zijn zowel gebruiksvriendelijk als milieuvriendelijk. We bieden een breed assortiment airconditioners om uit te kiezen, voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en kinderkamers.

Ons assortiment bevat modellen die zijn uitgerust met zelfreinigende filters en modellen die de lucht in de ruimte kunnen reinigen. Al onze airconditioners zijn ontworpen om minder energie te verbruiken.

Wil je uitsluitend één of meerdere slaapkamers koelen of verwacht je een energie-efficiënte koeloplossing voor je volledige woning? Met de airco warmtepompen van FUJITSU garanderen we altijd een gepaste oplossing op maat

Ook als flexibele (bij)verwarming

Naast energiezuinigheid vormt veelzijdigheid één van de grote troeven van lucht-lucht airco warmtepompen.

Wanneer je de installatie op kille dagen en nachten niet nodig hebt om te koelen, kan je een lucht-lucht warmtepomp gebruiken als snelle en uiterst flexibele (bij)verwarming.

Met één druk op de knop blaast de binnenunit op een fluisterstille manier warme lucht in de ruimte. Ook dit gebeurt met een rendement van 500%, waardoor je zeer energiezuinig verwarmt.

Wil je een warmtepomp combineren met vloerverwarming of – eventueel – radiatoren, dan kies je best voor een FUJITSU Lucht-Water warmtepomp

Ideaal voor bestaande woningen

Lucht-lucht warmtepompen van FUJITSU zijn de perfecte oplossing om airco op een flexibele manier te integreren in je bestaande woning. Al vanaf 1599 euro, exclusief BTW, kan je één ruimte energiezuinig koelen.

Met een multi-split systeem kunnen onze installateurs één buitenunit aansluiten op maximum acht binnenunits. Bij het netjes wegwerken en integreren van het vereiste kabelwerk komt het echte vakmanschap van onze gecertificeerde installateurs tot uiting.

Voor elke ruimte bepaal je volgens smaak en interieur hoe de koele lucht fluisterstil wordt binnengeblazen. Dit kan eenvoudig via onze discrete Wandmodellen-, plafondmodellen of vloermodellen.

Verwacht je een verdere integratie? In dat geval bieden onze cassette- en kanaalmodellen te overwegen denkpistes. Deze laatste oplossingen vereisen – zeker in bestaande woningen – meer montagewerk van onze installateurs. Daarom worden deze geïntegreerde oplossingen eerder gekozen bij nieuwbouw of totaalrenovaties.

Wil je snel een vrijblijvende offerte op maat?

Overtuigd van de lange levensduur, de betrouwbaarheid en de mogelijkheden van FUJITSU? Kies dan voor één van onze 200 gecertificeerde installateurs. Zij garanderen maatwerk en werken voor jou graag een technisch voorstel uit met bijhorende prijsofferte. Dit gebeurt steeds na een plaatsbezoek, zodat je volledig zeker bent van het juiste voorstel. Interesse?