Waarom een Fujitsu warmtepomp plaatsen?

Lucht-lucht warmtepompen

Met een lucht-lucht warmtepomp van Fujitsu kies je voor een energiezuinige verwarming. Volledig op maat integreren onze gecertificeerde installateurs deze warmtepomp naadloos in je bestaande woning. Wil je uitsluitend één of meerdere slaapkamers koelen en verwarmen of verwacht je een energie-efficiënte koeloplossing voor je volledige woning? Met de warmtepompen van Fujitsu garanderen we altijd een gepaste oplossing op maat. Ook voor winkels, kantoren, horecazaken of fitness- en wellnesszaken vind je met Fujitsu de juiste professionele partner.

Energiezuinig verwarmen met een warmtepomp

Een warmtepomp op basis van een lucht-lucht warmtepomp haalt de koele lucht via een buitenunit uit de omgeving, brengt de lucht naar de gewenste lage temperatuur en geeft deze via een binnenunit af naar de binnenruimte. Ook op warme dagen werkt het systeem feilloos.

Dankzij de warmtepomptechnologie gebeurt dit op een uiterst energie-efficiënte manier. Voor één kilowatt verbruikte elektriciteit genereert de warmtepomp voor vijf kilowatt aan gekoelde binnenlucht.

Dit rendement van 500% is fenomenaal en kan je nooit bereiken met andere technologieën die werken op basis van fossiele brandstoffen. Zeker in combinatie met zonnepanelen kan je op een financieel voordelige en ecologische manier je woning koelen.

Waarom een Fujitsu warmtepomp plaatsen?

Ook als flexibele (bij)verwarming

Naast energiezuinigheid vormt veelzijdigheid één van de grote troeven van lucht-lucht warmtepompen.

Wanneer je de installatie op kille dagen en nachten niet nodig hebt om te koelen, kan je een lucht-lucht warmtepomp gebruiken als snelle en uiterst flexibele (bij)verwarming.

Met één druk op de knop blaast de binnenunit op een fluisterstille manier warme lucht in de ruimte. Ook dit gebeurt met een rendement van 500%, waardoor je zeer energiezuinig verwarmt.

Wil je een warmtepomp combineren met vloerverwarming of – eventueel – radiatoren, dan kies je best voor een lucht-water warmtepomp.

Ideaal voor bestaande woningen

Lucht-lucht warmtepompen van Fujitsu zijn de perfecte oplossing om airco op een flexibele manier te integreren in je bestaande woning. Al vanaf 1499 euro, exclusief BTW, kan je één ruimte energiezuinig koelen.

Met een multisplitsysteem kunnen onze installateurs één buitenunit aansluiten op maximum acht binnenunits. Bij het netjes wegwerken en integreren van het vereiste kabelwerk komt het echte vakmanschap van onze gecertificeerde installateurs tot uiting.

Voor elke ruimte bepaal je volgens smaak en interieur hoe de warme lucht geruisloos wordt binnengeblazen. Dit kan eenvoudig via onze discrete wand-, plafond of vloermodellen.

Verwacht je een verdere integratie? In dat geval bieden onze cassette- en kanaalmodellen te overwegen denkpistes. Deze laatste oplossingen vereisen – zeker in bestaande woningen – meer installatiewerk van onze plaatsers. Daarom worden deze geïntegreerde oplossingen eerder gekozen bij nieuwbouw of totaalrenovaties.

Wil je snel een vrijblijvende offerte op maat?

Overtuigd van de lange levensduur, de betrouwbaarheid en de mogelijkheden van Fujitsu? Kies dan voor één van onze 150 gecertificeerde installateurs. Zij garanderen maatwerk en werken voor jou graag een technisch voorstel uit met bijhorende prijsofferte. Dit gebeurt steeds na een plaatsbezoek, zodat je volledig zeker bent van het juiste voorstel. Interesse?