Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua
R-AQUA productgamma<br />

 Herontdek uw comfort met R-AQUA

Verlaag uw energierekening en draag bij aan het milieu met onze geavanceerde lucht-water warmtepompen.

Bij R-AQUA zijn we experts in groene, efficiënte energieoplossingen.
Onze selectie lucht-water-warmtepompen is speciaal ontworpen om u een milieubewuste en kosteneffectieve verwarmingsoplossing te bieden.

Ongeacht uw type woning, past onze veelzijdige reeks warmtepompen zich aan uw verwarmingssysteem aan
en bieden de optimale oplossing voor al uw behoeften op het gebied van verwarming en sanitair warm water.

R-AQUA : De economische en ecologische keuze voor uw comfort.

Efficiënte lucht-water warmtepompen met R32 koelmiddel.

Duurzame besparingen

Door te kiezen voor R-AQUA, investeert u in energie-efficiëntie en duurzaamheid.
Onze lucht-water warmtepompen zijn ontworpen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energiekosten te verlagen. Zo helpt u de planeet te beschermen terwijl u geniet van een optimale thermisch comfort

Alles-in-één oplossing

Of u nu van plan bent uw nieuwe woning te verwarmen of de energie-efficiëntie van uw bestaande woning te verbeteren, zijn de R-AQUA warmtepompen de beste keuze.

Door hun veelzijdigheid zijn ze compatibel me verschillende verwarmingssystemen, zoals radiatoren, ventiloconvectoren, vloer- of muurverwarming. Bovendien kunnen ze ook sanitair warm water leveren, zodat u een alles-in-één oplossing heeft voor al uw verwarmingsbehoeften.

Ontdek ons productengamma en ontdek hoe R-AQUA, soms gekend als RAQUA, de manier waarop u uw huis verwarmt kan veranderen.

Samen geven we vorm aan een schonere, milieubewuste toekomst.

beste energiecertificaten

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, zoals cv-ketels, gebruiken R-AQUA warmtepompen geen fossiele brandstoffen. In plaats daarvan halen ze warmte uit de lucht, en zetten deze om in bruikbare warmte. Hierdoor zorgen onze warmtepompen voor minder CO2-uitstoot.

Daarnaast helpen R-AQUA warmtepompen ook om energie te besparen. Omdat ze gebruik maken van een natuurlijke warmtebron, verbruikt het systeem veel minder energie dan conventionele verwarmingssystemen. Hierdoor kun je aanzienlijk besparen op je energierekening.
Bovendien zijn warmtepompen zeer efficiënt: ze kunnen één eenheid elektriciteit omzetten in drie tot vijf eenheden bruikbare warmte.

Onze warmtepompen kunnen perfect worden gecombineerd met zonnepanelen. Hierdoor worden onze warmtepompen nog milieuvriendelijker bespaart u nog meer op uw energiekosten. 

Smart Grid Ready

Klaar voor het intelligente elektriciteitsnetwerk
(Smart Grid Ready):

Onze producten hebben een Smart Grid contact*. Dit kan geschakeld worden door de regelaar in samenspraak met de slimme meter. Hierdoor kan het energieverbruik verminderd worden en zelfconsumptie prioriteit krijgen.

(* het Smart Grid Ready contact moet aangestuurd worden door een slimme regelaar)

Premies van de overheid voor warmtepompen

Misschien komt u in aanmerking
voor een premie van de overheid?

Vlaanderen 
Brussel 
Wallonië 

WiFi

Dankzij de WiFi-verbinding met de R-AQUA producten kan u gemakkelijk de status van uw warmtepomp op afstand controleren en de unit bedienen.

De applicatie is beschikbaar in Google Play en de App Store

Ongezien op de markt :
5 jaar volledige garantie* op onze warmtepompen.

Onze partners staan garant voor een sterke garantieregeling en naservice.

Dankzij de extreme betrouwbaarheid van onze warmtepompengeven wij onze Partners-installateurs een garantie van maar liefst 5 jaar, zowel op de oorspronkelijke onderdelen als op de werkuren. Daarnaast staat de gecertificeerde R-AQUA Partner uit uw buurt steeds paraat voor een stipte naservice.

Enkel bij aankoop via een gecertificeerde R-AQUA Partner. Gelieve uw R-AQUA Partner te contacteren voor zijn garantievoorwaarden.
Maak deel uit van onze gemeenschap van mensen die geven om het milieu en hun comfort door nu een vrijblijvende offerte aan te vragen.
Samen bouwen we aan een schonere, milieubewustere toekomst.