Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en aanvragen binnen België en Groothertogdom Luxemburg.

  * = verplicht veld

  Ik wens vrijblijvend gecontacteerd te worden door een Fujitsu/R-AQUA-installateur en ga akkoord met het privacybeleid*:


  * Hiermee verklaart u dat CAIROX BELGIUM nv/sa uw persoonsgegevens mag doorgeven aan erkende en gecertificeerde installateurs in uw regio, met als enige doeleinde het behandelen van uw aanvraag.”

  Altijd een vakman van Fujitsu en/of
  R-AQUA vlakbij.
  Wij zorgen voor de juiste ‘match’!

  1. Als exclusieve verdeler van de warmtepompen van Fujitsu en
   R-AQUA in België bouwden wij de afgelopen 25 jaar een sterk netwerk uit van 200 gecertificeerde vakspecialisten.
  2. Onze installateurs en installatiebedrijven kennen onze warmtepompen door en door, bieden altijd maatwerk en garanderen steeds een vakkundige installatie.
  3. Er is steeds een gecertificeerde installateur in de buurt die tijd en ruimte heeft voor jouw project. Wij brengen deze gericht met jou in contact. Voor specifieke professionele installaties zoeken we een installateur uit de regio met ervaring in gelijkaardige referentieprojecten.
  4. Bezorg ons via het formulier hiernaast je gegevens. Een installateur uit je buurt contacteert je binnen enkele dagen voor een plaatsbezoek en een persoonlijke bespreking van je wensen.
  5. Op basis van een grondige technische analyse ontvang je een prijsvoorstel op maat. Dit voorstel is gratis, zonder verdere verplichtingen. Jij beslist of je al dan niet op het voorstel ingaat.
  6. Als verdeler van de warmtepompen volgen wij het verdere goede verloop op de achtergrond op. Wij zijn altijd beschikbaar om te helpen met onze kennis en ervaring.
  contact