1. Home
  2.  | Over ons

Al onze systemen zijn compatibel met elkaar. Indien nodig kan een uitgebreide studie door onze engineering-afdeling gemaakt worden voor de meer complexe projecten. Dat gebeurt in samenspraak met uw airconditioning installateur. Samen met u zoekt hij een oplossing op maat en binnen uw budget. Voor meer informatie over de producten en diensten en een gratis offerte kan u best het antwoordformulier invullen.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Hoogstraat 180, Zaventem.
U kan ons ook bereiken op volgend telefoonnummer : 02 711 94 99

We hebben ook magazijnen in Vilvoorde, Aartselaar, Schoten, Grobbendonk, Genk, Roeselare, Oostende en Gent zodat we steeds onze installateurs lokaal kunnen ondersteunen.

Voor de Franstalige klanten hebben we een engineering afdeling in Wallonië.
Deze vindt u aan de Avenue Jean Mermoz 6A, Gosselies.
U kan hen bellen op 071 49 22 23.

De magazijnen in Gosselies, Anderlecht, Liège en Mons verzekeren aan onze installateurs een regionale ondersteuning.

U kan beroep doen op een netwerk van meer dan 150 gecertificeerde airco-installateurs. Zo is er altijd een specialist in uw buurt beschikbaar!

Sinds 1994 zijn wij de officiële verdeler van het merk Fujitsu in België & G.H. Luxemburg. We beschikken over 13 verdeelcentra, verspreid over België. Daar kunnen gecertificeerde installateurs terecht voor advies en producten. Er is steeds een grote voorraad aan airconditioning, warmtepompen en wisselstukken aanwezig om u snel en optimaal verder te kunnen helpen.

Dankzij onze jarenlange ervaring op de markt van de HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) hebben wij een uniek totaalconcept gecreëerd met een grote focus op service.

Als totaalleverancier kunnen wij u naast stille warmtepompen en airconditioning van Fujitsu ook diverse producten aanbieden op gebied van ventilatie en luchtbehandeling.Al onze systemen zijn compatibel met elkaar. Indien nodig kan een uitgebreide studie door onze engineering-afdeling gemaakt worden voor de meer complexe projecten. Dat gebeurt in samenspraak met uw airconditioning installateur. Samen met u zoekt hij een oplossing op maat en binnen uw budget.