Cairox Belgium

Exclusieve verdeler in België

Al meer dan 25 jaar lang zijn wij de exclusieve verdeler van de warmtepompen van Fujitsu in België. Onze technici kennen dit Japanse kwaliteitsmerk door en door. Wij ontvangen onze leveringen rechtstreeks van de fabriek en beleveren onze installateurs vanuit onze twaalf Belgische vestigingen en de eigen grote voorraad in Vilvoorde. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van internationale distributiecentra die tijdens zeer drukke zomerperiodes hun leveringstermijnen moeilijk kunnen respecteren. Deze lokale aanpak geeft onze Belgische klanten ook op zeer drukke momenten een gegarandeerde leverzekerheid.

Wie is Cairox Belgium?

Cairox Belgium is een onderdeel van de Franse distributiegroep Airvance Group. Naast jarenlange verdeler van de warmtepompen van Fujitsu zijn wij distributeur van ventilatiematerialen. Beide activiteiten vormen de perfecte aanvulling voor elkaar. We voorzien onze installateurs niet alleen van de warmtepompen van Fujitsu, we leveren ook de vereiste leidingen en toebehoren voor een vakkundige installatie.

Eigen servicetechnici

Wij zijn veel meer dan uitsluitend een verdeler. Ter ondersteuning van ons sterk netwerk van 150 gecertificeerde installateurs, beschikken wij over een eigen team van zeven servicetechnici. Dit zijn echte productspecialisten die onze installateurs technisch ondersteunen bij de opstart van uitdagende en complexe projecten.

Daarnaast staan zij ook in voor alle herstellingen binnen de garantietermijn van 5 jaar. Zo behouden we als verdeler op elk moment voeling met ‘onze’ warmtepompen en kunnen we Fujitsu steeds waardevolle feedback geven. Met deze aanpak delen wij de verantwoordelijkheid voor het installatiewerk van onze gecertificeerde installateurs.

Installateurs ondersteunen

Het stapsgewijs uitgebouwde netwerk van 150 gecertificeerde installateurs vormt één van de grote sterktes van Fujitsu in België. Alleen deze installateurs kunnen onze warmtepompen bestellen.

Als verdeler zorgen wij voor maximale ondersteuning. Zo zorgen we vanuit ons eigen opleidingscentrum in Zaventem voor de nodige trainingen van onze installateurs. Zo weten ze perfect hoe nieuwe toestellen correct te plaatsen.