Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua

Waarom kiezen voor een warmtepomp 
als airco en/of verwarming?

Stevig, betrouwbaar én energiezuinig

Als Japans kwaliteitsmerk staan de warmtepompen van FUJITSU garant voor een hoge betrouwbaarheid, maximale energiezuinigheid en een uiterst lange levensduur.

Hete zomers of ijskoude winters, een warmtepomp van FUJITSU levert in alle omstandigheden de gewenste prestaties. Kortom: je kiest voor een zeer degelijk merk. FUJITSU vermijdt onnodige avonturen en werkt steeds met beproefde technologieën die tot in de diepste kern geperfectioneerd worden. Deze succesvolle aanpak leidt tot een discreet design, een fluisterstille werking en een ongezien bedieningsgemak, ook via Wi-Fi.

Technologie voor maximale efficiëntie

FUJITSU biedt airconditioners van de hoogste technologische en operationele kwaliteit, ontworpen met een stijlvolle en actuele look. Altijd op zoek naar perfectie.

 

  • Compacte afmetingen en eenvoud zijn essentieel voor een eigentijds interieurontwerp
  • Onze lamda-warmtewisselaar is de sleutel tot compacte units

Hoge energiebesparing

Met specifieke functies en programma’s staan FUJITSU-toestellen garant voor optimale prestaties waarbij rekening wordt gehouden met de menselijke factor en de specifieke smaak en behoefte van ieder gebruiker.

 

  • Bediening met bewegingssensor die de menselijke aanwezigheid in de ruimte detecteert
  • Energiebesparende werking om de maximale elektrische belasting te beperken
  • Begrenzing van het instelpunt van de kamertemperatuur
  • Auto return” naar ingestelde temperatuur
  • Automatische uitschakeling met de “Auto-off timer

Minimaal verbruik
Maximale stilte

Eén van de belangrijkste kenmerken van de airco warmtepompen van FUJITSU is de fluisterstille werking. Het volledige technische ontwerp van de warmtepomp – zowel van de buitenunit als de binnenunit – is gefocust op maximale geluidsreductie.

Een warmtepomp van FUJITSU is fluisterstil, wél voel je de heerlijke koelte of de gezellige warmte. Dankzij de Quiet Fan Mode of Low Noise Mode geniet je ook tijdens het slapen van de perfecte temperatuur.

Gebruiksgemak

Functionaliteit en gebruiksgemak staan steeds centraal bij de airco warmtepompen van FUJITSU.

Alle binnenunits zijn standaard uitgerust met een draadloze of bedrade afstandsbediening. Extra opties zijn beschikbaar, waaronder een breed aanbod ergonomische en gebruiksvriendelijke individuele en centrale bedieningselementen.

Met de Airstage Mobile app bedien je jouw airco warmtepomp eenvoudig met je smartphone of tablet, dit wanneer je airco-unit voorzien is van een Wi-Fi module.

Via een gebruiksvriendelijke interface schakel je van op elke locatie je airconditioning in en wijzig je de gewenste temperatuur. Zodoende garandeer je jezelf van de ideale temperatuur bij het thuiskomen.

Gecertificeerde installateurs

We werken uitsluitend met FUJITSU gecertificeerde installateurs. Zo zijn we zeker dat alles tot in de kleinste details correct wordt geïnstalleerd en juist is afgesteld.

Onze installateurs worden continu opgeleid en bijgestaan zodat ze steeds de juiste kennis hebben. Enkel zo kunnen zij je steeds het beste advies geven.

Onze warmtepompen hebben geen nood aan een technische ruimte. Op een doordachte manier zorgen ze voor een discrete plaatsing van de buiten- en de binnenunit. Ook de vereiste leidingen tussen het binnen- en buitentoestel werken onze installateurs netjes weg.