Waarom kiezen voor een warmtepomp van Fujitsu als airco en/of verwarming?

Oerdegelijk, betrouwbaar én energiezuinig

Als Japans kwaliteitsmerk staan de warmtepompen van Fujitsu garant voor een hoge betrouwbaarheid, maximale energiezuinigheid en een uiterst lange levensduur. Hete zomers of ijskoude winters, een warmtepomp van Fujitsu levert in alle omstandigheden de gewenste prestaties. Kortom: je kiest voor een oerdegelijk merk. Fujitsu vermijdt onnodige avonturen en werkt steeds met beproefde technologieën die tot in de diepste kern geperfectioneerd worden. Deze succesvolle aanpak leidt tot een discreet design, een fluisterstille werking en een ongezien bedieningsgemak, ook via een app.

Japanse topkwaliteit

Van een Japans merk verwacht je niet minder dan de ultieme topkwaliteit. Dat is ook wat Fujitsu op de mat legt.

Elk element van de warmtepomp wordt in de eigen labo’s tot in het kleinste detail uitgepuurd. De talrijke kwaliteitscontroles lopen als een rode draad doorheen het productieproces.

Elk van de vijf productiefabrieken zijn gecertificeerd volgens ISO9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO14001 (milieu). Deze aanpak leidt tot een maximale betrouwbaarheid en een lange levensduur. Als Belgische verdeler vertalen wij dit naar een ongeziene garantieperiode van 5 jaar.

Geruisloze werking

Eén van de belangrijkste kenmerken van de warmtepompen van Fujitsu is de geruisloze werking. Het volledige technische ontwerp van de warmtepomp – zowel van de buitenunit als de binnenunit – is gefocust op maximale geluidsreductie.

Een warmtepomp van Fujitsu hoor je simpelweg niet, wél voel je de heerlijke koelte of de gezellige warmte. Dankzij de Quiet Fan Mode of Low Noise Mode geniet je ook tijdens het slapen van de perfecte temperatuur.

Discreet design

De binnenunits van onze warmtepompen – zowel onze wand-, plafond- als vloermodellen – integreren zich naadloos in iedere ruimte en elk interieur. Wil je het nog discreter? Kies dan voor onze geïntegreerde cassette- of kanaalmodellen.

Fujitsu streeft steeds naar een discreet en sober design. Hierdoor heeft je warmtepomp op elk moment een eigentijdse uitstraling. In België hebben we één uitzondering: een zwarte binnenunit die als een echte eyecatcher zorgt voor een strakke uitstraling.

Gebruiksgemak

Functionaliteit en gebruiksgemak staan steeds centraal bij de warmtepompen van Fujitsu. Met de FGLair app bedien je jouw warmtepomp eenvoudig met je smartphone of tablet. Hiervoor heb je enkel de wifi-module in je warmtepomp nodig.

Met een gebruiksvriendelijke interface schakel je van op elke locatie de warmtepomp in en wijzig je de gewenste of de minimumtemperatuur. Je kan de app downloaden in de App Store of Google Play Store.

Gecertificeerde installateurs

Fujitsu warmtepompen mogen uitsluitend geplaatst worden door onze gecertificeerde installateurs. Zo zijn we zeker dat alles tot in de kleinste details correct wordt geïnstalleerd en juist is afgesteld.

Onze warmtepompen hebben geen nood aan een technische ruimte. Op een doordachte manier zorgen we voor een discrete plaatsing van de buiten- en de binnenunit. Ook de vereiste leidingen tussen het binnen- en buitentoestel werken onze installateurs netjes weg.