Ongezien op de markt :
5 jaar volledige garantie* op onze warmtepompen en airco

Een betere garantieregeling of sterkere naservice dan bij FUJITSU ga je onmogelijk vinden. Dankzij de extreme betrouwbaarheid van onze fluisterstille én energiezuinige toestellen, geven wij maar liefst 5 jaar garantie op warmtepompen en airco. Dit zowel op de onderdelen als de werkuren. Daarnaast staat de gecertificeerde
FUJITSU-vakman uit jouw buurt steeds paraat voor een stipte naservice.

 

Ongeëvenaarde 5 jaar garantie

* Enkel bij verkoop via een gecertificeerde FUJITSU Partner en volgens de garantievoorwaarden beschikbaar op aanvraag

5 jaar garantie

Een betere garantieregeling of sterkere naservice dan bij FUJITSU ga je onmogelijk vinden. Dankzij de extreme betrouwbaarheid van onze warmtepompen geven wij een garantie van maar liefst 5 jaar, zowel op de onderdelen als de werkuren. Daarnaast staat de gecertificeerde FUJITSU-vakman uit jouw buurt steeds paraat voor een stipte naservice.

Stipte naservice

Met ons sterk netwerk van meer dan 200 gecertificeerde FUJITSU-installateurs is er altijd een vakman vlakbij voor een snelle en stipte naservice. Uiteraard kan je steeds terecht bij de FUJITSU-installateur die jouw installatie vakkundig plaatste. Moest dit om de een of andere reden niet mogelijk zijn, dan helpen wij je steeds verder. Zo zoeken we een alternatief vlakbij of zetten we ons een eigen team van servicetechniekers in. Je wordt altijd geholpen!

Zoals van je van een Japans kwaliteitsmerk mag verwachten,
blinken de fluisterstille airco en warmtepompen van FUJITSU uit in
betrouwbaarheid, energiezuinigheid en lange levensduur.

Wij werken steeds op maat, waarbij één van onze 200 gecertificeerde installateurs na een plaatsbezoek of persoonlijke bespreking een aangepast technisch voorstel uitwerkt.
Maak nu een vrijblijvende afspraak met een erkend Fujitsu installateur uit jouw regio.

VIND HIER EEN VAKMAN IN JE BUURT