Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua

Ongezien op de markt :
5 jaar volledige garantie* op onze warmtepompen en airco’s

De R-AQUA en Fujitsu Partners staan garant voor een sterke garantieregeling en naservice.

Dankzij de extreme betrouwbaarheid van onze producten geven wij onze partners een garantie van maar liefst 5 jaar, zowel op de oorspronkelijke onderdelen als op de werkuren. Daarnaast staat de gecertificeerde R-AQUA en Fujitsu Partner uit uw buurt steeds paraat voor een stipte naservice.

 

5 jaar Garantie

* Enkel bij aankoop via een gecertificeerde R-AQUA en/of Fujitsu Partner.
Om deze garantie te waarborgen, is het essentieel dat het toestel door de Partner wordt geplaatst en opgestart, dat er een
onderhoudscontract is afgesloten met jaarlijks onderhoud (of 2x per jaar indien vereist) en dat het toestel wordt gebruikt
conform de voorschriften van de fabrikant. Gelieve uw Partner te contacteren voor zijn garantievoorwaarden.

5 jaar garantie

Een betere garantieregeling of sterkere naservice dan bij ons ga je onmogelijk vinden. Dankzij de extreme betrouwbaarheid van onze airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers geven wij een garantie van maar liefst 5 jaar, zowel op de onderdelen als de werkuren. Daarnaast staat de gecertificeerde R-AQUA & FUJITSU-vakman uit jouw buurt steeds paraat voor een stipte naservice.

Stipte naservice

Met ons sterk netwerk van meer dan 200 gecertificeerde partner-installateurs is er altijd een vakman vlakbij voor een snelle en stipte naservice. Uiteraard kan je steeds terecht bij de R-AQUA & FUJITSU-installateur die jouw installatie vakkundig plaatste. Moest dit om de een of andere reden niet mogelijk zijn, dan helpen wij je steeds verder. Zo zoeken we een alternatief vlakbij of zetten we ons een eigen team van servicetechniekers in. Je wordt altijd geholpen!

Zoals van je van een Japans kwaliteitsmerk mag verwachten,
blinken de fluisterstille airco’s en warmtepompen van FUJITSU uit in
betrouwbaarheid, energiezuinigheid en lange levensduur.

Wij werken steeds op maat, waarbij één van onze 200 gecertificeerde installateurs na een plaatsbezoek of persoonlijke bespreking een aangepast technisch voorstel uitwerkt.
Maak nu een vrijblijvende afspraak met een erkend Fujitsu installateur uit jouw regio.

VIND HIER EEN VAKMAN IN JE BUURT