Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua Fujitsu R-aqua

Verwarm uw huis efficiënt met een Lucht/water warmtepomp

 

Energiezuinige verwarming voor nieuwbouw en totaalrenovaties

Ben je bezig met de realisatie van een nieuwbouwwoning of sta je voor een complete renovatie van je woning? Kies dan voor dé energiezuinige verwarming van de toekomst met de lucht-water warmtepompen van R-AQUA en FUJITSU, vooral in combinatie met zonnepanelen.

Een lucht-water warmtepomp vormt een stabiele, betrouwbare en energiezuinige warmtebron voor je vloerverwarming. Dankzij de lagere watertemperaturen die gepaard gaan met vloerverwarming, kies je voor een uiterst energie-efficiënte installatie. Ook het opwarmen van je sanitair water kan perfect met onze warmtepompen.

Voor winkels, kantoren, horecazaken en fitness- of wellnesscentra biedt een lucht-water warmtepomp veel mogelijkheden. In elke situatie zijn wij de juiste professionele verwarmingspartner.

 

Ontdek hoe onze lucht-water warmtepompen van R-AQUA en Fujitsu jouw huis kunnen voorzien van efficiënte en duurzame verwarming. Laat ons je begeleiden in de toekomst van energiezuinige verwarming. Neem nu de eerste stap en ontvang een vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte.

Duurzame besparingen

Onze warmtepompen zijn ontworpen om je energiekosten het hele jaar door aanzienlijk te verlagen, zonder dat uw rekeningen stijgen. Bovendien vermindert onze geavanceerde technologie uw ecologische voetafdruk door het gebruik van R32-koelmiddel, wat bijdraagt aan het behoud van onze planeet. Geniet van thermisch comfort op een milieuvriendelijke manier.

Veelzijdig en comfortabel, onze warmtepompen passen zich aan verschillende verwarmingssystemen aan en bieden een alles-in-één oplossing om te voldoen aan jouw behoeften op het gebied van verwarming en sanitair warm water. Stel je een efficiënte verwarming voor die je rekeningen niet verhoogt.

Expertise tot jouw dienst:

Onze verwarmings- en energie-experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en de ideale oplossing voor jouw huis te ontwerpen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en geniet van het deskundig advies van R-AQUA.

 

 

Een duurzame en energiezuinige oplossing voor verwarming en warm water

FUJITSU Lucht/water-warmtepompen bieden een reeks centrale verwarmingssystemen met hoog rendement die hun energie hoofdzakelijk uit de buitenlucht halen.

Ontdek Waterstage, de nieuwste technologie op het gebied van verwarming, koeling en productie van sanitair warm water. Verwarming én warm water met een maximumtemperatuur van 55°C, en dit zelfs bij buitentemperaturen tot -20°C.

Energie voor heel uw huis met een eenvoudig te installeren, milieuvriendelijk systeem.

De FUJITSU lucht/water warmtepompen bestaan uit twee componenten: een buitenunit en een binnenunit. De buitenunit onttrekt de warmte uit de buitenlucht en transporteert deze naar de binnenunit, die de warmte verdeelt over het verwarmingssysteem en het sanitaire circuit

FUJITSU Waterstage warmtepompen zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens zodat het geschikt is voor woningen van alle groottes. Het systeem is ook voorzien van een aantal functies voor een optimale werking, zoals een automatische ontdooifunctie, een vorstbeveiliging en een anti-legionellafunctie.

Installatie van een FUJITSU lucht/water warmtepomp

Een Fujitsu lucht/water warmtepomp wordt steeds geïnstalleerd door een gecertificeerde installateur. De installatie is relatief eenvoudig en duurt ongeveer een dag.

Oplossingen voor koeling en verwarming

 

Combinaties met lucht-lucht warmtepompen zijn perfect voor zowel verwarming als koeling. Naast verwarming is ook de koeling van je woning van belang, vooral tijdens hete zomernachten.

In deze combinatie heb je een energiezuinige verwarming, maar kun je de gewenste ruimtes ook flexibel koelen.

Kies voor een lucht-lucht airco warmtepomp als primaire verwarmingsbron. Deze energiezuinige airco warmtepompen hebben een snellere reactietijd, waardoor een hoog comfort gegarandeerd wordt, zelfs bij extreme temperaturen!
Dankzij de flexibele montagemogelijkheden is dit de gepaste oplossing voor elk type interieur. Met de geïntegreerde koelfunctie hou je het hele huis perfect koel houden tijdens de warmste zomerdagen en -nachten voor optimaal comfort.

Ontdek de vele voordelen van lucht-lucht airco warmtepompen en vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het perfecte binnenklimaat in jouw woning of kantoor.

 

Vertrouw op ons vakmanschap en vraag vandaag nog een offerte aan

Ontdek vandaag nog de toekomst van efficiënte verwarming! Onze meer dan 200 streng geselecteerde en gecertificeerde installateurs staan klaar om de ideale oplossing voor jouw huis te ontwerpen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en zet de eerste stap naar een comfortabel en milieubewust huis. Laat jouw verwarming niet aan het toeval over, en vertrouw op ons expertise.