Verwarm uw huis efficiënt met een FUJITSU warmtepomp

Energiezuinige verwarming voor
nieuwbouw en totaalrenovaties

Ben je bezig met de realisatie van een nieuwbouwwoning of sta je voor een totaalrenovatie van je woning?

Met de lucht-water warmtepompen van FUJITSU kies je voor dé energiezuinige verwarming van de toekomst, zeker in combinatie met zonnepanelen.
Een lucht-water warmtepomp van FUJITSU vormt een stabiele, betrouwbare en energiezuinige warmtebron voor je vloerverwarming. Dankzij de lagere watertemperaturen die gepaard gaan met vloerverwarming, kies je voor een uiterst energie-efficiënte installatie.

Ook het opwarmen van je sanitair water kan perfect met onze warmtepompen.

Een lucht-water warmtepomp biedt ook voor winkels, kantoren, horecazaken en fitness- of wellnesscentra heel wat mogelijkheden. In elke situatie is FUJITSU de juiste professionele verwarmingspartner.

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp?

Met een uitgebreid gamma aan lucht-water warmtepompen ontwikkelde FUJITSU dé perfecte verwarming voor al uw toepassingen.

Een lucht-water warmtepomp is ideaal voor vloerverwarming , maar kan ook gebruikt worden voor het voeden van lage temperatuur radiatoren en ventilo-convectoren.

Rendement van 500%

Een lucht-water warmtepomp gebruikt de energie uit de buitenlucht én geeft deze warmte af aan het water van je vloerverwarming, zelfs bij negatieve buitentemperaturen. Dit gebeurt op een uiterst energie-efficiënte manier. Zo wordt 1 kW elektriciteit via de warmtepomp omgezet naar 5 kW verwarming.

Dit puike rendement van 500% staat in schril contrast met de prestaties van traditionele verwarmingssystemen die functioneren op basis van fossiele brandstoffen. Deze installaties verliezen in het verbrandingsproces massa’s energie, waardoor je meer energie verbruikt dan dat je er opwekt. 

Elektriciteit via zonnepanelen

Zeker in combinatie met zonnepanelen op je dak vormt een lucht-water warmtepomp van FUJITSU een financieel voordelige en uiterst ecologische keuze. Je gebruikt je zelfopgewekte groene stroom om je huis zo optimaal mogelijk op te warmen.

Zeker met het verdwijnen van de terugdraaiende teller is het belangrijk om zoveel mogelijk zelfopgewekte elektriciteit te verbruiken. Een intelligente lucht-water warmtepomp helpt je hierbij gigantisch vooruit. Je creëert een constante temperatuur in je woning. De warmtepomp zorgt hiervoor op de tijdstippen dat je zonnepanelen elektriciteit produceren. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een optimale configuratie zodat je het maximale rendement haalt uit de combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen.

Sanitair warm water

Ook je sanitair warm water kan je met onze warmtepomp opwarmen op de financieel meest voordelige momenten. Hiervoor ontwikkelde Fujitsu lucht-water warmtepompen met ingebouwde boiler of externe boiler.

Op zoek naar een oplossing voor koeling én verwarming?

Combinaties met lucht-lucht warmtepompen 

Naast verwarming is ook de koeling van je woning van belang, zeker van de slaapkamers tijdens hete zomernachten.

In die situatie is het perfect mogelijk om je nieuwbouw of te renoveren woning op het gelijkvloers te voorzien van vloerverwarming met een lucht-water warmtepomp, terwijl je voor de slaapkamers of het thuiskantoor kiest voor een airco warmtepomp.

Naast een hoog rendement bekom je een snelle en flexibele verwarming. Hierbij verwarm je onbemande kamers niet nutteloos, waardoor extra besparing op de energiefactuur bekomen wordt.

In deze combinatie heb je een energiezuinige verwarming, maar kan je de gewenste ruimtes ook flexibel koelen

Onze gecertificeerde installateurs werken graag een technisch voorstel uit op maat.

Waarom is een lucht/lucht airco warmtepomp ook ideaal als verwarming van je woning of kantoor?

 

Er kan perfect gekozen worden om je woning of kantoor te voorzien van een lucht-lucht airco warmtepomp als primaire verwarmingsbron.

Deze energiezuinige airco warmtepompen hebben een zeer snelle reactietijd, waardoor een hoog comfort gegarandeerd wordt, zelfs bij extreme temperaturen. Door de flexibele montagemogelijkheden is dit de gepaste oplossing voor elk type interieur.

Door de geïntegreerde koelfunctie kan je de hele woning ook perfect koel houden tijdens de warmste zomerdagen en -nachten voor optimaal comfort.

Voor het sanitair warm water kan gekozen worden voor een aparte warmtepompboiler als ideale totaaloplossing.

 

 

Welke technische oplossing is aangewezen voor jouw project?

Onze meer dan 200 streng geselecteerde en gecertificeerde installateurs garanderen steeds maatwerk. Dit betekent dat wij een technisch voorstel uitwerken op basis van een persoonlijke bespreking van je verwachtingen en een uitgebreide analyse van je ontwerpplannen. Dit leidt tot een perfect passend voorstel en een bijhorende prijsofferte. Interesse?