1. Home
  2.  | 
  3. Toepassingen
  4.  | Hotel, B&B & Restaurant

Hotel, B&B & Restaurant

Airco in uw hotelkamers? Creëer het ideale slaapklimaat voor uw gasten 

Op zoek naar een airco tegen de laagst mogelijke prijs voor uw hotel of B&B? Uw restaurant koelen met airconditioning op een voordelige manier?

Om uw klanten een comfortabel verblijf te bezorgen, voorziet Fujitsu uw ruimtes steeds van de juiste temperatuur. Tevens zorgt Fujitsu ervoor dat alle aircotoestellen uiterst stil of zelfs geruisloos werken. Fujitsu biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd te koelen en te verwarmen in de verschillende ruimtes, naar (één)ieders wens.

Dankzij de intelligente afstandsbediening kan het vermogen aangepast worden naargelang het aantal gasten in uw hotel of restaurant. Op die manier blijven uw energiekosten zo laag mogelijk. Contacteer ons gerust voor meer informatie in verband met de kosten/het prijskaartje en de levertijden van onze toestellen en aarzel niet om onmiddellijk uw nieuwe airco of warmtepomp te bestellen.

    * = verplicht veld    * Hiermee verklaart u dat CAIROX BELGIUM nv/sa uw persoonsgegevens mag doorgeven aan erkende en gecertificeerde installateurs in uw regio, met als enige doeleinde het behandelen van uw aanvraag.”