1. Home
  2.  | Design for comfort

Fujitsu is al meermaals bekroond voor zijn uitstekende en kwaliteitsvolle producten. Alle airconditioners zijn zo ontworpen dat ze naast een strak design ook voorzien zijn van een innovatieve luchtstroomregeling om te voorkomen dat er zich tochtverschijnselen voordoen in die delen van de ruimte waar zich mensen bevinden. Op die manier wordt een ideaal en comfortabel binnenklimaat gecreëerd.

In hun lange geschiedenis van onderzoek en productie heeft Fujitsu al vaker baanbrekende technologieën ontworpen en geproduceerd. Zo creëerde Fujitsu bijvoorbeeld ’s werelds eerste automatisch reinigende filter en compacte Lambda warmtewisselaar. Deze geavanceerde technologieën zijn ondertussen de norm voor alle toestellen. 

Ook zijn alle toestellen ontworpen met de nodige aandacht omtrent geluid, met een geluidsvermogen dat voldoet aan de Europese wetgeving EN 12102 en een geluidsdruk bij koeling of verwarming die conform is met de Vlaamse regelgeving Vlarem II. Dankzij de Quiet Fan Mode of Low Noise Mode kan u in alle stilte genieten van een aangenaam comfort. 

Tot slot kan dankzij de inverter-technologie het energieverbruik van uw toestel exact geregeld worden. Zowel in residentiële als niet-residentiële toepassingen speelt energie-efficiëntie een steeds belangrijkere rol: dankzij de inverter-technologie wordt het koel- of verwarmingsvermogen van het toestel aangepast aan de gevraagde capaciteit. Dit zorgt ervoor dat de unit energiezuiniger werkt en dat met een zeer nauwkeurige temperatuursinstelling.