1. Home
  2.  | Waarom kiezen voor een Fujitsu airco of warmtepomp?

WAAROM KIEZEN VOOR EEN FUJITSU AIRCO OF WARMTEPOMP MET 5 JAAR GARANTIE?

ENERGIE-EFFICIËNT

Temperatuur in uw huis regelen én energie besparen? Omdat er enkel elektriciteit nodig is voor het aandrijven van de airco en de overige energie gehaald wordt uit de omgeving, is een warmtepomp de ideale manier om energiezuinig te koelen en verwarmen. In vergelijking met klassieke radiatoren heeft een warmtepomp ook minder tijd nodig om de gevraagde temperatuur te bereiken.

Fujitsu toestellen kunnen een rendement hebben van meer dan 500%. Dit wil zeggen dat wanneer u voor 1 kW elektrisch vermogen input geeft, u meer dan 5 kW vermogen output krijgt. Hierdoor is een airco van Fujitsu een slimme keuze voor zowel uw portemonnee als uw comfort.

COMFORTABEL, HET HELE JAAR DOOR

Met behulp van een multi-split systeem kan u binnen tot 8 toestellen verbinden aan één buitengroep om de temperatuur in elke kamer of ruimte apart te regelen. Ook kan u de binnenunits van lege ruimtes eenvoudig uitschakelen, wat kostenbesparend is. Bovendien kan u in een multi-split systeem verschillende modellen 

(wandmodel, vloermodel, cassettemodel, …) met elkaar combineren zodat de verschillende airco-toestellen van de centrale warmtepomp naadloos aansluiten bij uw smaak en interieur. Zo koopt u bij Fujitsu altijd een gebruiksvriendelijke airconditioning die voldoet aan uw individuele behoeften.

HET HELE JAAR DOOR HET BESTE COMFORT

Uw woonkamer verwarmen op koude winterdagen of uw slaapkamer afkoelen tijdens een hittegolf? Fujitsu warmtepompen zijn geschikt voor ieder seizoen. Met één druk op de afstandsbediening kan u eenvoudigweg wisselen van koelen naar verwarmen of omgekeerd.

Diverse airco-toestellen zijn ook uitgerust met een functie die automatisch schakelt tussen verwarmen en koelen op basis van de ingestelde temperatuur en de kamertemperatuur. Zo blijft het comfort in uw ruimte ook op wisselvallige dagen optimaal.

BETROUWBAAR

Ons uitgebreid gamma warmtepompen zijn zeer betrouwbaar dankzij de vele kwaliteitscontroles tijdens het productieproces. Ook is elk van de 5 fabrieken van Fujitsu wereldwijd gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement).

De jarenlange expertise van Fujitsu op vlak van airconditioning, in combinatie met de testen in diverse labo’s, garanderen een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

STILLE WERKING

Wie kiest voor een warmtepomp van Fujitsu haalt een stille warmtepomp in huis! Onze toestellen zijn zo ontworpen dat u de werking ervan voelt, maar niet hoort. Zo kan u dankzij de Quiet Fan Mode of Low 

Noise Mode ook ’s nachts genieten van een tiptop temperatuur in uw slaapkamer, zonder dat uw nachtrust wordt verstoord.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Voor het installeren van een Fujitsu warmtepomp dient u geen speciale ruimte te voorzien. De leidingen tussen het binnen- en het buitentoestel kunnen door

de gecertificeerde installateurs discreet weggewerkt worden, zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten.

EEN DESIGN VOOR IEDER INTERIEUR

Het Fujitsu gamma heeft airco’s en warmtepompen in verschillende stijlen en kleuren. Zo zijn de lucht-lucht warmtepompen beschikbaar in wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen, cassettemodellen die perfect passen in een verlaagd plafond en waarbij 

enkel het paneel zichtbaar is, of kanaalmodellen, die geïntegreerd zijn in het (vals) plafond en waarbij enkel een rooster zichtbaar is. De lucht-water warmtepompen kunnen aangesloten worden op bijvoorbeeld vloerverwarming.

gebruiksvriendelijk

Dankzij de FGLair app kan u uw warmtepompsysteem eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet, mits installatie van een wifi-module. Via de gebruiksvriendelijke interface van onze temperatuur 

app kan u eenvoudig uw airconditioning in- en uitschakelen, de temperatuur wijzigen of een minimumtemperatuur instellen. De FGLair app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.