1. Home
  2.  | 
  3. Toepassingen
  4.  | Winkel

Winkel

Laat een professionele airco installeren en bezorg uw klanten een optimale winkel-ervaring

Winkels hebben vaak nood aan aangepaste airconditioning installaties, de ruimtes zijn vaak groter dan een standaard woning en de deuren gaan vaak open en dicht. Geen probleem want voor elk type zaak kan u aangepaste airco laten installeren. Zo vermijdt u dat uw klanten snel weer naar buiten lopen.
Heeft u een bakkerij, beenhouwerij, boetiek, kledingzaak of andere zaak? Fujitsu heeft een gepaste oplossing. De plaatsing van een Fujitsu airco-installatie, in combinatie met de juiste luchtvochtigheid en ventilatie, is heel belangrijk om uw klanten een aangename winkel-ervaring te bezorgen.

Alle types Fujitsu airco sluiten vlot aan bij uw interieur. Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de installatie van uw nieuwe airco? Dankzij ons nationaal netwerk van meer dan 100 gecertifieerde Fujitsu installateurs kunnen wij u steeds de juiste airco-specialist toewijzen in uw streek.

    * = verplicht veld    * Hiermee verklaart u dat CAIROX BELGIUM nv/sa uw persoonsgegevens mag doorgeven aan erkende en gecertificeerde installateurs in uw regio, met als enige doeleinde het behandelen van uw aanvraag.”