1. Home
  2.  | Toepassingen

Energiezuinig koelen en verwarmen van je huis

Te warm in de zomer? Laat airconditioning installeren in jouw woning! Geschikt voor uw slaapkamer, woonkamer, bureau. Fujitsu heeft voor elke situatie een gepaste oplossing. Weet dat U reeds vanaf 1499 Euro excl. btw een airco van de hoogste kwaliteit kan laten plaatsen    

Er is een ruime keuze aan geruisloze design wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen en inbouwtoestellen

Een energiezuinige warmtepomp zorgt tevens voor de nodige verwarming tijdens koudere periodes. Zo maakt u van uw huis een echte thuis.

Wist u overigens dat u 5 jaar volledige garantie krijgt op Fujitsu airco toestellen als u kiest voor de plaatsing door een Fujitsu-partner en het toestel laat onderhouden volgens onze garantievoorschriften? U kan hieronder ons uitgebreid gamma vergelijken.

We raden u echter aan een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de installatie van uw nieuwe airco. Dankzij ons nationaal netwerk van meer dan 150 gecertificeerde Fujitsu installateurs kunnen wij u steeds de juiste airco-specialist voorstellen in uw streek. Elke ruimte heeft andere vereisten en juist advies is cruciaal om jarenlang te genieten van uw airco.

Lees meer

Laat een professionele airco installeren en bezorg uw klanten een optimale winkelervaring

Winkels hebben vaak nood aan aangepaste airconditioning installaties, de ruimtes zijn vaak groter dan een standaard woning en de deuren gaan vaak open en dicht. Geen probleem want voor elke type zaak kan u aangepaste airco laten installeren. Zo vermijdt u dat uw klanten snel weer naar buiten lopen.
Heeft u een bakkerij, beenhouwerij, boetiek, kledingzaak of andere zaak? Fujitsu heeft een gepaste oplossing. De plaatsing van een Fujitsu airco-installatie, in combinatie met de juiste luchtvochtigheid en ventilatie, is heel belangrijk om uw klanten een aangename winkel ervaring te bezorgen.

Alle types Fujitsu airco integreren vlot in uw interieur. Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de installatie van uw nieuwe airco? Dankzij ons nationaal netwerk van meer dan 100 gecertifieerde Fujitsu installateurs kunnen wij u steeds de juiste airco-specialist voorstellen in uw streek.

Lees meer

Verhoog de productiviteit van uw medewerkers dankzij een aangenaam klimaat

Het is bewezen dat mensen beter presteren in een comfortabele en gezonde kantooromgeving. Installeer daarom, afhankelijk van uw behoefte, één of meerdere warmtepompen of aircotoestellen in uw kantoorruimte of -gebouw. Voor grotere kantoorgebouwen biedt Fujitsu u zelfs de mogelijkheid om gelijktijdig te koelen en verwarmen in verschillende ruimtes met hetzelfde systeem. Dankzij het intelligente regelsysteem behoudt u de controle over uw installatie. En dit alles op de meest energiezuinige manier.

Bovendien krijgt u 5 jaar garantie op onze toestellen. Ontdek hieronder alle airconditioning en warmtepompen voor kantoren.

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de installatie van uw nieuwe airco? Dankzij ons nationaal netwerk van meer dan 100 gecertifieerde Fujitsu installateurs kunnen wij u steeds de juiste airco-specialist voorstellen in uw streek.

Lees meer

Airco in uw hotelkamers? Creëer het ideale slaapklimaat voor uw gasten 

Op zoek naar een airconditioning voor uw hotel of B&B aan de laagst mogelijke prijs? Uw restaurant koelen met airconditioning op een voordelige manier?

Om uw klanten een comfortabel verblijf te bezorgen, voorziet Fujitsu uw ruimtes steeds van de juiste temperatuur. En dit alles in combinatie met een uiterst stille werking van de aircotoestellen. Fujitsu biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd te koelen en te verwarmen in de verschillende kamers, volgens de wensen van uw gasten.

Dankzij de intelligente afstandsbediening kan het vermogen aangepast worden volgens het aantal gasten in uw hotel of restaurant. Op deze manier blijven uw energiekosten zo laag mogelijk. Neem contact op voor meer informatie in verband met de kosten en levertijden en koop nu uw nieuwe airconditioning of warmtepomp. 

Lees meer

Sporten of genieten van de wellness in aangename temperaturen? Uw airco maakt het verschil!

Airconditioning voor sportfaciliteiten? Onmisbaar! De nodige koeling tijdens de topprestaties in uw sportfaciliteiten of een zalige warmte in de relaxerende omgeving van een spa? Fujitsu heeft voor alles een passende oplossing. Onze aircotoestellen zijn er in tal van modellen en uitvoeringen. Ontdek hieronder de klimatisatie die matcht met uw sport-, fitness- of wellnesszaak.

Lees meer

Regel de temperatuur in elke openbare ruimte naar wens

Openbare ruimtes zoals scholen, musea, gerechtsgebouwen, … kennen vaak een snel veranderend aantal aanwezigen. Hierdoor hebben deze gebouwen vaak te kampen met hoge temperatuurschommelingen. Dankzij het intelligent regelsysteem van onze aircotoestellen in combinatie met de invertertechnologie zorgen de Fujitsu toestellen voor een snelle reactietijd waardoor een zo optimaal mogelijk binnenhuisklimaat gegarandeerd wordt. Onze airconditioning voor openbare ruimtes werkt snel en energiezuinig voor een voordelige prijs.

Lees meer

Een gezond binnenhuisklimaat is van allerhoogst belang in rust- en verzorgingscentra

Er is steeds meer nood aan rust- en woonzorgcentra. Hierbij is een comfortabel en gezond binnenhuisklimaat van essentieel belang, onafhankelijk het nu om de kantoor- of praktijkruimtes, wacht- of verblijfskamers gaat. Fujitsu biedt betrouwbare klimaatregeling voor alle toepassingen, waarbij de meest energiezuinige oplossing wordt bekomen. Onze airconditioning voor rust- en woonzorgcentra voorziet uw bewoners van comfortabele verwarming en koeling aan een voordelige prijs.

Lees meer

Industriële airconditioning op maat van uw business

Industriële gebouwen kennen heel wat verschillende toepassingen: server rooms, werkplaatsen, garages en opslagruimtes, laboratoria,…  hebben elk hun eigen behoeften op vlak van comfort en temperatuur. Sommige ruimtes warmen snel op door het gebruik van machines of door de constructie van het gebouw. Geen idee welke airco uw zaak nodig heeft of hoe u energiezuinig kan koelen? Fujitsu voorziet een oplossing, al dan niet in combinatie met luchtbehandelingsgroepen. Vergelijk onze producten en neem contact op met ons voor industriële airconditioning aan de beste prijs.

Lees meer