1. Home
  2.  | Toepassingen

AIRCO EN VERWARMING IN HORECA

Je horecazaak energiezuinig verwarmen en koelen

Hotels, restaurants, cafés of B&B’s. De diversiteit aan horecazaken is enorm. Maatwerk op vlak van airco en verwarming is dan ook noodzakelijk.

In elke situatie is een geruisloze werking vereist. Betrouwbaarheid en energiezuinigheid zijn andere essentiële voorwaarden voor passende airco- en verwarmingsinstallaties in de horecasector.

Lees meer

AIRCO EN VERWARMING IN KANTOREN

Geruisloos naar de juiste temperatuur

Een aangenaam werkklimaat is essentieel voor het welbevinden en de prestaties van je medewerkers. Met de fluisterstille warmtepompen van Fujitsu kies je voor de ultieme betrouwbaarheid.

Onze warmtepompen kunnen zowel instaan voor de koeling als de verwarming van de kantoorruimtes. Dankzij onze verschillende mogelijkheden en modellen stemmen we de installatie volledig af op jouw specifieke wensen en de technische mogelijkheden van de kantoorruimtes.

Lees meer

AIRCO EN VERWARMING IN WINKELS

Heerlijk winkelcomfort voor je klanten

Ook voor de grotere oppervlaktes die vaak met een winkel gepaard gaan, biedt Fujitsu een professionele airco- en/of verwarmingsoplossing.

Bij het uitwerken van het technisch voorstel brengen onze gecertificeerde installateurs elke parameter van je winkel in rekening, bijvoorbeeld al dan niet openstaande deuren. Verder kijken we ook naar andere comfortelementen, waaronder de ventilatie en luchtvochtigheid.

Lees meer

Airco en verwarming voor sport & wellness 

Heerlijk koel of lekker warm? Fujitsu regelt het!

Zeker in ruimtes waar wordt gesport, gefitnesst of van wellness wordt genoten, is de juiste temperatuur van groot belang. Zonder gepaste airco op warmere dagen kan van puike sportprestaties onmogelijk sprake zijn. Bij koude moet de ruimte dan weer passend verwarmd worden.

Fujitsu ontwikkelde betrouwbare warmtepompinstallaties die in professionele sport- of wellnessruimtes op elk moment en met een efficiënt energieverbruik voor de juiste klimatisatie zorgen. De mogelijkheden zijn enorm.

Lees meer