Over Ons

Sinds 1994 zijn wij de officiële verdeler van het merk Fujitsu in België & G.H. Luxemburg. We beschikken over 13 verdeelcentra, verspreid over België waar gecertificeerde installateurs terecht kunnen voor advies en producten. Er is steeds een grote voorraad aan airconditioning, warmtepompen en wisselstukken aanwezig om u snel en optimaal verder te kunnen helpen. 

U kan beroep doen op een netwerk van meer dan 100 gecertificeerde airco-installateurs. Zo is er altijd een specialist in jouw buurt beschikbaar!

Tijdens onze jarenlange ervaring op de markt van de HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) hebben wij een uniek totaalconcept gecreëerd met een grote focus op service. 

Als totaalleverancier kunnen wij u naast stille warmtepompen en airconditioning van Fujitsu ook diverse producten aanbieden op gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Al onze systemen zijn compatibel met elkaar en indien nodig kan een uitgebreide studie voor  de meer complexe projecten door onze engineering-afdeling gemaakt worden in samenwerking met uw airconditioning-installateur voor een oplossing op maat en volgens het beschikbaar budget van elk project. 

 

Voor meer informatie over de producten en diensten kan je het antwoordformulier invullen. 

Ons hoofdkantoor is gelegen te Hoogstraat 180, Zaventem. 
Ons bereiken kan je ook op volgend telefoonnummer : 02 711 94 99

Ook in regio Charleroi hebben we een engineering afdeling. 
Deze vind je hier : Avenue Jean Mermoz 6A, Gosselies.
Hen bellen kan op 071 49 22 23


 

Fujitsu Airco